Tiszta lélegzet - borsmenta, citromfű & eukaliptusz

Aromaterápiás élménygyertya a Tiszta lélegzetért, a borsmenta, a citromfű és az eukaliptusz varázslatos harmóniájával.

Nem véletlen, hogy ősztől tavaszig a legkedveltebb illatunk! :)

Hatása: a borsmenta olaj bizsergetően jeges felfrissülést tartogat számodra igazi "ébresztő" illóolaj. Segítségével igazán felfrissülhetsz, hiszen friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát. Élénkít, segít eloszlatni az álmosságot, így természetes módon csökkentheti a fáradságot, növelve az éberséget, és előmozdíthatja a tiszta gondolkodást.

Tudtad, hogy egyes japán cégeknél időről időre borsmenta olajat juttatnak a levegőn keresztül, hogy fenntartsák, fokozzák a dolgozók figyelmét, koncentrálóképességét?

Az indiai Citromfű olaj egy remek szagtalanító és illatosító illóolaj, füves-citrusjegyekkel, mely frissességet áraszt. Frissítő olaj, növeli a koncentrációs készséget, biztató, motiváló hatású, tisztítja a beltéri levegőt, fokozza az éberségét.

Az eukaliptusz illóolaj kincset érő esszencia, ha megfáztál, köhögsz vagy eldugult az orrod! Kellemes, friss illatú illóolaj. Az eukaliptusz illóolaj belélegezve frissítő, élénkítő és koncentrációnövelő tulajdonságai mellett kitűnően tisztítja a légutakat, így segíthet a felső-légúti megbetegedések enyhítésében is.

Prémium minőségű repceviaszból, 100% illóolajból és környezetbarát fa kanócból készül otthonod meghitt, természetes illatáért, égés közben nem károsítja a levegőt.

Kiszerelés: 200 ml viasz kocka üvegben, fém tetővel. Égési idő kb 50 óra.

- 100% természetes alapanyagok

- szermaradványoktól, festéktől, tartósítószerektől mentes tiszta égés

- környezetbarát csomagolás: újrahasznosítható, újratölthető tégelyek

- Magyarországon, kézzel készül.

4 500 Ft