A márka

Forró Barbara vagyok, Jógastúdiót és Egészségközpontot vezetek ( https://www.jogavelence.hu ), Szalay Réka barátnőm kineziológus, coach, így mindketten munkánk során- csakúgy mint a hétköznapokban, otthon - rengeteg gyertyát használunk a megfelelő hangulat megteremtéséhez.

Egészség- és környezettudatos nőként kerestük a megoldást, hogy "természetes" gyertyákat használhassunk. Ki is próbáltunk többfélét, de valahogy, valamiért egyik sem lett a "Miénk". Így született meg az ötlet, hogy saját márkánk legyen azokból az alapanyagokból és illatokból, olyan külsővel, ami minket tükröz.

Elsősorban olyan hangulatok megteremtését segítik gyertyáink, melyeket mindketten szeretünk érezni környezetünkben. ilyenek a Meditáció, Relaxáció, illetve a nyugalmat, harmóniát, szépséget, boldogságot segítők.

"Megnyugtató, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz. Nagyon hamar betölti a szoba terét az illat.

A fa kanóc miatt úgy érzem magam, mintha egy kandalló mellett ülnék és hallgatom a fa ropogását. Imádom! Köszönöm, hogy létrejött általatok!"

Szombati Zsuzsanna


"Intenzív csodás illatok a fakanóc ropogásával!"

Csóbor Nóra


"Csak égetem és égetem már napok óta és nem fogy el. Nem utolsó szempont az sem, hogy tudom nem kőolaj származékokat, hanem egészséges anyagokat szippantunk be. Én eddig az eukaliptuszos és a citromfüves változatot próbáltam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"

Szilágyi Erzsébet