Forró Barbara vagyok, természetgyógyász, mozgásterapeuta. Jógastúdiót és Egészségközpontot vezetek ( https://www.jogavelence.hu ) a Velencei - tó partján. Munkám során és a hétköznapokban, otthon rengeteg gyertyát használok a megfelelő hangulat megteremtéséhez.

Egészség- és környezettudatos nőként anno, a Stúdió indulásakor kerestem a megoldást, hogy "természetes" gyertyákat használhassak. Ki is próbáltam többfélét, de valahogy, valamiért egyik sem lett az "Enyém". Így született meg az ötlet, hogy saját márkám legyen azokból az alapanyagokból és illatokból, olyan külsővel, ami engem tükröz.

Az illatokkal elsősorban olyan hangulatok megteremtését segítik gyertyáim, melyeket nagyon szeretek én magam és a vendégeim is érezni környezetünkben, elfoglaltságaink, vagy pihenésünk alatt. Nálam emiatt főként a jógához, a tértisztításhoz, a nyugalomhoz, harmóniához, boldogsághoz kapcsolódó élménygyertyákat találsz. Sőt, gondoltam azokra is, akik illatmentesen szeretnék élvezni a gyertyázást.

"Megnyugtató, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz. Nagyon hamar betölti a szoba terét az illat.

A fa kanóc miatt úgy érzem magam, mintha egy kandalló mellett ülnék és hallgatom a fa ropogását. Imádom! Köszönöm, hogy létrejött általatok!"

Szombati Zsuzsanna


"Intenzív csodás illatok a fakanóc ropogásával!"

Csóbor Nóra


"Csak égetem és égetem már napok óta és nem fogy el. Nem utolsó szempont az sem, hogy tudom nem kőolaj származékokat, hanem egészséges anyagokat szippantunk be. Én eddig az eukaliptuszos és a citromfüves változatot próbáltam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"

Szilágyi Erzsébet